xora be

Pomoc

Nadal potrzebujesz pomocy? Napisz do nas.

Udostępniłem komuś grupę z kontaktami, jak mogę go usunąć?

W celu usunięcia osoby z udostępnionej grupy kliknij w ikonkę more_horiz znajdującą się przy jej nazwie w bocznym menu po lewej stronie (jest również dostępna po prawej stronie paska z nazwą grupy nad listą kontaktów, po wejściu w wybraną grupę) i wybierz z listy opcję udostępnij. Z nowego okna z listy zezwoleń wybierz maila odpowiedniej osoby i potwierdź jej usunięcie.

Dołącz do xora.be

W kilka sekund możesz dołączyć do grona użytkowników.